info

Kaduk. is het label dat Katja Kaduk heeft opgericht in het najaar van 2005. Vanuit mijn atelier in Zwolle, waar ik woon en werk, ontwerp en illustreer ik voor groot & klein. Mijn werk is kleurrijk en kenmerkt zich door speelse details. Kaduk staat voor speels geïllustreerd hand & drukwerk. Ik hecht veel waarde aan duurzaamheid en hergebruik speelt in het vervaardigen van mijn werk een belangrijke rol.

studio
foto: Patrick Laan www.patricklaan.nl

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met me op via het contactformulier.

Algemene info

KATJA KADUK is de webshop en het portfolio van Katja Kaduk Illustraties

KVK 08194139

BETALEN

Je kunt bij KATJAKADUK je bestelling direct afrekenen met iDeal; vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van iDeal zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een e-mail met daarin een overzicht van je bestelling. Heb je vragen over je bestelling, je betaling of de verzending? Mail je vraag via het contactformulier.

VERZENDEN

Je bestelling wordt verzonden zodra KATJA KADUK illustraties je bestelling en de betaling heeft verwerkt. Bestellingen op zaterdag en zondag geplaatst, worden op werkdagen verwerkt.

POSTNL biedt sinds enige tijd het brievenbuspakje met T&T code aan. Te veel post verdween op mysterieuze wijze. Bij deze verzendmethode is de verzendstatus te volgen via de MijnPakket app en de website van PostNL. Zo lang het pakje door de brievenbus past en onder 2 kg weegt, kun je van deze service gebruik maken.  Dit geldt alleen voor zendingen binnen Nederland.

Verzendkosten bedragen voor:
brievenbuspost € 2,95
brievenbuspakje € 4,50
pakket € 7,25.

Verzendkosten buiten Nederland en binnen Europa bedragen voor:
brievenbuspost €  4,50
pakket met T&T code € 13,00
Je kunt bij het bestelformulier de verzendmethode doorgeven.

RETOURNEREN

Je mag je bestelling binnen 14 dagen retour zenden zonder opgaaf van reden. Hiervoor dien je eerst een mail te sturen via het contactformulier, o.v.v. je ordernummer. Let op: je kunt alleen wanneer het product ongebruikt, onbeschadigd en nog verpakt is retourneren.

Na ontvangst van het retour-product wordt het aankoopbedrag minus de verzendkosten overgemaakt naar het bij ons bekende rekeningnummer. Producten die geretourneerd worden, dienen in de originele verpakking te zitten en moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn, om het aankoopbedrag retour te krijgen. Stuur je bestelling voldoende gefrankeerd o.v.v. je naam, ordernummer en de vermelding ‘retour’ naar het via mail ontvangen retouradres.

CONTACTGEGEVENS

KATJA KADUK ILLUSTRATIES

T +31619814709

Telefonische bereikbaarheid: woensdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

nieuw materiaal

ONDERHOUDSTIPS SIERADEN & ACCESSOIRES

Hieronder een aantal tips om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden:

  • Verkleuringen kunnen om meerdere redenen voorkomen (zoals weersomstandigheden, transpiratie, aanraking met bepaalde (vloei)stoffen en de zuurgraad van je huid) en daardoor valt dit helaas ook niet onder onze garantie.
  • In parfum, make-up, bodylotion en haarlak zitten stoffen, die vlekken kunnen veroorzaken. Je kunt dit beter eerst even laten drogen, voordat je het sieraad omdoet.
  • Probeer je sieraden niet in aanraking met water te laten komen, doe ze dus af bij het handen wassen, afwassen en douchen.
  • Wil je het sieraad schoonmaken (denk hierbij aan vingerafdrukken) doe dat dan met een zachte doek of een brillendoekje.
  • Bewaar de sieraden op een donkere plek wanneer je ze niet draagt (bijvoorbeeld in een la of in een sieradenzakje, zodat ze niet worden blootgesteld aan (fel) zonlicht en niet makkelijk beschadigd raken.

buttons